Connect with us

Business

Pas 15 vjetësh prodhim jashtë vendit, Alkaloidi do të prodhojë pecetat e lagura në Shkup

Published

on

Pas 15 vitesh prodhim jashtë vendi, “Alkaloid” do të nisë me prodhimin e pecetave të lagura Bekutan në vendin tonë. Formula origjinale e këtyre pecetave e krijuar nga ekspertët farmaceutikë të “Alkaloid” është prezantuar për herë të parë në vitin 2006. Procesi për prodhimin e tyre siç informojnë nga kompania farmaceutike do të zbatohet në impiantet e kompanisë në lokalitetin “Lafoma” në Gjorçe Petrov. Pajisjet teknologjike dhe të prodhimit u prokuruan nga Kroacia dhe Turqia, dhe një sërë kompanish maqedonase u përfshinë në projekt. Linja e re lejon paketimin e 5 deri në 150 peceta të lagura, me një kapacitet prej 120 njësive të produktit të paketuar në minutë. Becutan në vend dhe rajon është i njohur për kozmetikën e fëmijëve me një traditë prej 43 vitesh, e pranishme në tregjet e 25 vendeve.

– Advertisements –


Alsat