Connect with us

Entertainment

VIDEO | Delja që nuk ishte qethur për pesë vjet, u shpëtua pasi kishte vështirësi të mëdha!

Published

on

Një dele kishte më shumë se 35kg lesh pasi kishte pa u qethur për 5 vite me radhë. Kafsha, e quajtur Baarack nga ekipet e shpëtimit, u pa duke u endur në shkurret në Victoria, Australi. Mburoja e saj po e rëndonte shum delen, duke i bllokuar shikimin dhe duke kërcënuar shanset e saja për të mbijetuar. Por Misioni i Edgar, në Lancefield, mori kafshën dhe i dha asaj një ndryshim shumë të nevojshëm.

– Advertisements –


Picture: Edgar’s Mission/SWNS

‘Ishte një luftë për të kuptuar që nën atë masë lëvizëse të ndërlikuar të leshit të palosur, të mbuluar me shkopinj, degë dhe insekte të panumërta. ‘Çdo ditë leshi i tij bëhej gjithnjë e më i gjatë, dhe gjendja e tij ishte më e dëshpëruar, ndërsa shanset e tij për të mbijetuar bëheshin gjithnjë e më të rënda.

Picture: Edgar’s Mission/SWNS