Connect with us

Business

Nga mesnata derivatet e naftës do të shiten me çmim më të lirë – ALSAT-M

Published

on


Komisioni Rregullator për Energjetik (KRRE) ka sjellë vendim për lirimin e çmimit të derivateve të naftës që do të hyjnë në fuqi pas mesnate. Benzina do të lirohen për 1,00 denarë për litër, ndërsa dizeli për 1,5 denarë.

Sipas këtij vendimi, një litër EUROSUPER BS-95 do të shitet për 58,50 denarë, ndërsa një litër EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 60,50 denarë.

Me vendimin e ri të Komisionit Rregullator për Energjetikë një litër EURODIZEL do të kushtojë 49,00 denarë.

Çmimi i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri lirohet për 1,5 denarë dhe do të kushtojë 49,00 denarë për litër.

Alsat