Connect with us

Showbiz

Bashkëshortja e të ndjerit kërkon trashëgiminë, Chadwich Boseman posedoi vetëm një milion dollarë

Published

on

Aktori i “Black Panther”, Chadwick Boseman ndërroi jetë në moshën 43-vjeçare, pas një beteje që pati me kancer.

Bashkëshortja e të ndjerit pas vdekjes së tij ka paraqitur një çështje të trashëgimisë në Los Angeles County, shkruan Mirror.

(Foto: Mirror)

Ky veprim do t’i jepte asaj autoritet të kufizuar mbi pasurinë e Chadwick.

Në rishikimin e pasurisë së tij të përgjithshme, rezulton se ai arriti 938.500 dollarë nga të gjitha përfitimet.

Thuhet se aktori i njohur vdiq pa vullnet, për një pasuri me vetën një milion dollarë.

(Foto: Mirror)

Sidoqoftë kësaj, ai u diagnostikua me kancer të zorrës së trashë në fazën e tretë në vitin 2016, dhe luftoi me të këto 4 vitet e fundit ndërsa përparoi në fazën e katërt. /Telegrafi/