Connect with us

Sport

Tuskets: Barcelona nuk falimenton, zgjedhjet në Krishtlindje – SHKUPIMK

Published

on

Presidenti i përkohshëm i Barcelonës, Karles Tuskuets qetësoi opinionin në Barcelonë dhe në Spanjë, në lidhje me falimentimin e skuadrës katalonase. Në veprimet e përkohshme të tij është nëse kriza shëndetësore e lejon atë, ideja është që të thirren zgjedhjet në Krishtlindje, dhe pastaj do të ketë 40 ditë derisa të mund të vendosin kutitë e votimit.

Nga ana tjetër, Tuskuets ka shpjeguar se të gjitha vendimet e marra nga presidenti i kaluar mund të revokohen nga bordi i ardhshëm.

Ne duhet të vazhdojmë të zvogëlojmë shpenzimet në periudhën afatshkurtër dhe më e menjëhershmja është ulja e pagave që është në zhvillim e sipër dhe që përfundon më 5 nëntor. Shpresojmë të mbyllim një marrëveshje me lojtarët dhe personelin jo-sportiv të klubit. Situata e klubit është shumë komplekse dhe ne duhet të veprojmë në dy rreshta: shpenzime më të ulëta dhe të kërkojmë të ardhura që nuk ekzistojnë”, shpjegoi ai.

Alsat