Connect with us

Sport

Lajm i mirë për Istogun, ndahen guacat në tualet, vihen kabinat dhe nuk e shohin njëri – tjetrin! – Bota Sot

Published

on

Para disa ditëve palestra e sporteve në Istog ka qenë në thumb të kritikave, për shkak se pesë guacat në tualet nuk ishin të ndara me kabina dhe shëmti tjetër ishte se mund ta shihnin njëri – tjetrin! 

Megjithatë, lajm i mirë për Istogun, ndahen guacat në tualet, vihen kabinat dhe nuk e shohin njëri – tjetrin! 

Këto fotografi u dërguan nga një dashamirë i Istogut, tani shihet si duket tualeti me kabina!

“Ka qenë e papërfunduar dhe mori fund edhe kjo punë e kabinave, që u bë e madhe pa pikë nevoje”, tha një zyrtar nga Istogu, në kushte anonime.

Alsat