Connect with us

Business

“Stopanska Banka” dhuroi pajisje kirurgjikale dhe laparoskopike për Klinikën Universitare

Published

on

Stopanska Banka dhuroi pajisje kirurgjikale dhe laparoskopike në Klinikën Universitare, për Sëmundjet Kirurgjikale “Shën Naumi i Ohrit”. Pajisjet e dhuruara përmirësojnë kapacitetet dhe sigurojnë mbështetje afatgjatë, për numrin në rritje të pacientëve, thonë nga klinika.

– Advertisements –


Alsat