Connect with us

Business

Shpejtë…Fast Sale në Comodita Home

Published

on

Comodita Home, përtej çdo brendi të llojit të saj sjell kampanjën e rradhës të shumëpritur. Tashmë zbritja e madhe po fillon, ndërsa pritja juaj po mbaron!

Fast Sale, vjen për vetëm 3 ditë në të gjitha kanalet e shitjes të Comodita Home, me produktet më të dashura dhe me çmimet më promocionale në të gjitha kategoritë e produkteve.

Blini shpejtë produktet që ju nevojiten dhe rifreskoni shtëpinë tuaj me produkte të gjumit, gatimit, servimit, udhëtimit, aksesorëve apo produkte për më të vegjëlit tuaj!

Me ofertat aktuale, nuk ju duhet investim I madh që të ndryshoni ambientin tuaj!

Duke filluar nga dt. 27 deri më 29 Maj 2021, ju keni mundësinë të blini shpejtë të gjitha produktet që ju gjithmonë i keni dëshiruar! Bëhu ai që dëshiron të jesh, blej atë që dëshiron t’a kesh. Afiniteti juaj me brendin tonë është vetëm një hap larg realizimit të shtëpisë suaj të ëndrrave.

Fast Sale zhvillohet në të gjitha dyqanet Comodita Home, online nga shtëpia nëpërmjet webfaqes www.comoditahome.mk në rrjetet sociale në Facebook dhe Instagram si dhe përmes qendrës së thirrjeve të Comodita Home duke telefonuar pa pagesë në numrin 0800 10 5 10. Nga këto blerje ju përfitoni edhe transportin e produkteve falas në tërë Maqedoninë.

Mos harro: Produktet në zbritje fluturojnë shuuumë shpejtë.

Alsat