Connect with us

Sport

Shaban Trstena ndau “Oskaret e Arta Olimpike” – SHKUPIMK

Published

on

Kampioni Olimpik, Shaban Trstena edhe këtë vit vazhdoi traditën e ndarjes së çmimeve të gazetarëve të njohur nga lëmia e sportit , si dhe punëtorëve sportiv.

– Advertisment –

Lauretatët për vitin 2020 janë Miodrag Miciq, ish redaktor i “Nova Makedonija”, Nefail Spahiu, redaktor në të përditshmen “Flaka”, që ka përcjellur gjatë kohë karrierën e Trstenës. Poashtu me çmim “Oskar i Artë Olimpik” është shpërblyer edhe Zlatko Kalinski, Foti Gjatovski dhe Xhelal Zeqiri.

Alsat