Connect with us

Entertainment

Reagimi i një babai të frustruar. Reagim jo edhe aq i lumtur kur mëson se fëmija që presin do të jetë vajzë! VIDEO

Published

on

Sipas New York Post, videoja e postuar në TikTok është xhiruar gjatë pranverës. Video tregon një festë në një oborr të shtëpisë me një turmë të gëzueshme të mbledhur bashkarisht për zbulimin e gjinisë së fëmiut!gjatë numërimit deri në tre – nëna shtatzënë dhe babai i ardhshëm – hapën një tullumbace të madhe të zezë me pikëpyetje mbi të, për të zbuluar disa tullumbace më të vogla që ishin brenda.

Tullumbacet më të vogla ishin rozë, gjë që tregonte se gjinia e fëmijës ishte vajzë – dhe reagimi i babait ishte fytyrë e skuqur dhe i frustruar!

@matthb92#genderrevealworld #babygirl♬ original sound – Matt H-B

Derisa turma që ndodhej në oborrin e tij për festën e zbulimit të gjinisë, lexuesit e aftë të buzëve e panë babanë duke lëshuar disa fjalë jo të hijshme! Padyshim që nuk është reagimi më i mirë – por nuk është gjëja më e keqe që mund të ketë ndodhur në zbulimin e gjinisë!