Connect with us

Maqedoni

Qeveria sërish nuk shqyrton raportin mbi parregullsitë në Çarshi

Published

on


Edhe në seancën e sotme, Qeveria nuk e ka shqyrtuar Raportin e Inspektoratit shtetëror për ndërtim dhe urbanizëm, në të cilin ky Inspektorat, gjatë kontrollit në Çarshinë e vjetër ka konstatuar parregullsi në ndërtimin dhe rekonstruktimin e pesë objekteve. Edhe pse ky raport ka qenë në rend dite, është anashkaluar nga Qeveria. Në raportin e tij, Inspektorati Shtetëror për Ndërtim dhe Urbanizëm thekson nevojën për prishjen e disa pjesëve të objekteve që janë ndërtuar ose rinovuar. Duke komentuar ndërtimet pa leje në Çarshinë e Vjetër të Shkupit, nga Komuna Qendër dhe nga ajo e Çairit, përgjegjësinë për dhënien e lejeve për rikonstruktime dhe ndërtime në Çarshi e hedhin tek Ministria e Transportit dhe Lidhjeve.