Connect with us

Sport

Pesë guacat në tualet, pa ndarje në Kosovë! Fikret Shatrit futet në histori për 257 kilometra… – Bota Sot

Published

on

Ish basketbollisti i mirënjohur, Fikret Shatri, aktualisht trajner i KB Istogut, ka dy të veçanta interesante, e para vrapoi 257 kilometra dhe e dyta, falë tij palestra e re sportive e Istogut, pesë guacat në tualet dhe pa ndarje, u bën me në fund me kabina.   

Shatri realizoi rrugëtimin sfidues 257 kilometra nga Prishtina në Tiranë.

45-vjeçari nga Istogu vrapoi 257 km, derisa shkaku i një lëndimi të vogël, kilometrat e fundit i përfundoi duke ecur.
Shatri arriti rreth orës 15:30 tek sheshi Skënderbeu në Tiranë, pas 45 orësh rrugëtim.

Guacat e tualetit në Istog

Ai ishte nisur më 2 korrik në ora 18:00 nga sheshi Skënderbeu në Prishtinë.

Krejt në fund, ai zbuloi se pesë guacat në tualet dhe pa ndarje, janë në palestrën e sportit në Istog. Reagimi i tij, reflektoi dhe ato u rregulluan me kabina, që mos ta shohin njëri – tjetrin.

Alsat