Connect with us

Sport

Një 10-she për sportistët e Kosovës, që sakrifikuan jetën në pandemi   – Bota Sot

Published

on

Sonte në orën 00:00 përmbyllet viti 2020, që solli drama të shumta dhe trishtuese!  

Covid 19, një armik i padukshëm u shfaq në tërë globin, duke shkaktuar rrëmuja dhe për një moment e ndali sportin në mes të muajt mars dhe në prill në të gjithë botën! 

Pandemia solli problemet të pakufishme, por që sportistët ia dolën si heronjtë të vërtetë në mbarë klubin. 

Edhe sportistët e Republikës së Kosovës, së bashku me trajnerët dhe me të gjithë veprimtarë, luftuan në fushë edhe kundër virusit korona, duka dalë triumfues në të gjitha degët sportive. 

Sportistët dhe sportistet e Republikës së Kosovës, meritojnë më shumë se notë 10-she, për sakrificën që bënë në stërvitje, në fushën e lojës dhe që sollën edhe rezultate mjaft të mira. Të gjithë urojnë që viti 2021, të jetë vit më i mirë dhe të zhduket virusi korona..

Alsat