Connect with us

Entertainment

Një delfin i vdekur u gjet në një plazh në Brazil, sepse një “zonjë” humbi diçka në det…

Published

on

Kafsha u gjet në njërën nga plazhet braziliane me të brendshme të ngushta, për të cilën shkencëtarët thonë se e kufizonte aftësinë e saj për të notuar dhe për të gjuajtur. Tangat ishin mbështjellë aq fort rreth pendës së delfinit saqë gati se e prenë atë deri në kockë, duke bërë që kafsha të vdiste.