Connect with us

Sport

FFM ndërton terrenin në stadiumin e Çairit – SHKUPI

Published

on

Federata e Futbollit të Maqedonisë dhe komuna e Çairit firmosën marrëveshjen zyrtare, me të cilën FFM merr obligim që në tërrësi të renovojë terrenin në stadiumin në Çair dhe kompletojë systemin më të njohur për ujitje.

Më parë , në kuadër të projektit “Hat Trick” u fillua me ndërtimin e tribunës , me çka stadiumi në Çair, ndalgadal do të bëhet njëri ndër stadiumet më të njohura dhe më të bukura në Maqedoni. Këtë gjë e meriton Çairi , ku publiku nuk mungoi edhe në kohën që FC SHkupi ishte në kategori më të ulta të garimit.

Alsat