Connect with us

Sport

Federata e pingpongut organizon kampionatin e radhës në Ferizaj – Bota Sot

Published

on

Me 17 dhe 18 tetor në Shkollën fillore Tefik Çanga në Ferizaj duke filluar nga ora 10.00, do të organizohen kampionatet individuale për Minikadet/e (2007), Kadet/e (2005) dhe Junior (2002)

me 17 tetor Minikadetët dhe kadetët do të mund të sfidohen në këto kategori:

• Minikadet (M dhe F) të lindur me 1 Janar 2007 dhe me të rinj.

• Kadet (M dhe F) të lindur me 1 Janar 2005 dhe me të rinj

me 18 tetor Juniorët, lojtarët e lindur me 1 Janar 2002 dhe me të rinj, do të garojnë në këtë

• Junior Individuale (M dhe F)

Paraqitjen e lojtarëve duhet ta bëni deri të mërkurën më 14 tetor në ora 16:00.

Shorti, do të hidhet të mërkurën më 14 tetor, ora 20 00, përmes platformes zoom, e përfaqësuesit e klubeve mund të marrin pjesë.

Alsat