Connect with us

Sport

Dumoshi në takim me Ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, presin grupin e sportistëve të verbër – Bota Sot

Published

on

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve ka pritur sot një grup të sportistëve të verbër.

Dumoshi bashkë me Ambasadoren e Kroacisë në Kosovë Danijela Barisic, Kryetaren e Komitetit ParaOlimpik të Kosovës Njomza Emini dhe administratoren e zyrës ndërlidhëse të Sllovakisë në Kosovë, Eva Havasiova, kanë falënderuar komitetin ParaOlimpik dhe Federatln e të Verbërve të Kosovës për angazhimin dhe kontributin.

Dumoshi gjithashtu i ka premtuar Komitetit ParaOlimpik se me Ministrinë që ai e drejton, so ta kenë gjithmonë mbështetjen dhe do të përpiqen që së bashku të animojnë çdo ditë e më shumë kominitet e këtyre sporteve.

Alsat