Connect with us

Sport

Botërori në Beograd….do të zhvillohet! – SHKUPIMK

Published

on

Kampionati Botëror në mundje në konkurencën e meshkujve dhe të femrave, do të zhvillohet në Boegrad në muajin dhjetor. Lajmin e ka konfrimuar Federata Ndërkombëtare e Mundjes dhe turneu do të zhvillohet nga 12 e deri më 20 dhjetor në kryeqendrën e Serbisë.

– Advertisment –

Siguria e sportistëve, trajnerëvë dhe të gjithë pjesëmarësve në këtë sport, është prioriteti ynë. Andaj me përpikshmëri do të përcjellim rekomandimet e institucioneve përkatëse,” ka thënë mes tjerash Nenad Laloviç, president i Federatës Ndërkombëtare të Mundjes.

Më parë Kampionati Botëror për mundësit të moshës deri më 20 vjeç, që duhej të zhvillohej në Beograd, nga 4 e deri më 10 dhjetor, është anuluar.

Alsat