Connect with us

Business

180 milion euro mbështetje financiare për kapërcimin e krizës së Koronavirusit

Published

on

Ministria e financave njoftoi se janë siguruar 180 milion euro të tjera mbështetje financiare për të kapërcyer krizën e koronavirusit. Nga këto, 80 milion euro janë nga BE për stimul fiskal për ekonominë dhe qytetarët, dhe 100 milion euro nga Banka Evropiane e Investimeve për kredi të lira për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme. Nga Ministria njoftojnë se gjatë këtij muaji duhet të nënshkruhet marrëveshja financiare me BEI për vënien në funksion këtyre 100 milion eurove.

– Advertisements –


Alsat