Connect with us

Sport

Shaban Tërstena për herë të katërt i ndau “Oskarët e Artë Olimpik” – Bota Sot

Published

on

Shaban Tërstena për herë të katërt i ndau “Oskarët e Artë Olimpik”!

Kampioni olimpik, Shaban Tërstena edhe sivjet ka vazhduar me traditën e ndarjes së mirënjohjeve për gazetarët nga fusha e sportit dhe punëtorëve sportiv.

Laureat për vitin 2020 janë: Miodrag Mickoviq, redaktor shumëvjeçar në gazetën “Nova Makedonija”, Nefail Spahiu, gazetar i Flaka e Vëllazërimit, Zlatko Kalinski, komentator i njohur i MTV1, Foti Gjatovski, ish trajner i mundjes në stil të lirë dhe Xhelal Zeqiri, sparing partner i Tërstenës.

Në mesin e mysafirëve të pranishëm ka qenë, Izmit Nura, zëvendësdrejtor në Agjensionin për Rini dhe Sport (ARS).

Alsat