Connect with us

Maqedoni

Regjistrohen 208 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse – Alsat

Published

on

Gjatë 24 orëve të fundit (01.02.01.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar gjithsejtë 208 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si masë preventive kundër përhapjes së koronavirusit.

Nga MPB-ja në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin më të lehtë me Kovid-19.