Connect with us

Entertainment

Psikologët: Njerëzit që kanë tatuazhe janë ndryshe nga të gjithë të tjerët!

Published

on

Një studim i fundit i kryer nga Viren Swami i Universitetit të Anglia Ruskin, sipas një pyetësori të drejtuar nga njerëz me tatuazhe dhe ata pa to, zbuloi se ata që dekoruan një pjesë të trupit me një vizatim ose tekst kanë tre karakteristika që ndryshojnë shumë nga ata që nuk kanë tatuazhe.

– Advertisements –

Ata janë ekstrovertë
Ata janë më të hapur, kanë më shumë energji, pëlqejnë të rrijnë dhe të flasin, mjedisi i konsideron ata argëtues dhe të mirë.

Ato janë unike
Ata duan të shprehin vetveten, qëndrimet, mendimet e tyre dhe të tregojnë dallimet dhe identitetin e tyre.

Ata i duan përvojat e reja
Doli që njerëzit që kanë tatuazhe janë më të prirur për aventura, ata janë spontanë, të etur për përvoja dhe njohje të reja.