Connect with us

Sport

Mundja e mban kampin në Prishtinë – Bota Sot

Published

on

Si çdo sport tjetër edhe mundja është mobilizuar që të përgatiten në çdo aspekt dhe të janë gati për sfidat e mëdha që i presin në javët dhe muajt e ardhshëm, sidomos në garat ndërkombëtare.

Në Prishtinë, në ambientet e hapura po zhvillohet kampi për kategoritë junior-e.

Atmosfera është shumë mirë dhe punohet me zell të shtuar.

“Sot është dita e gjashtë, ushtrimet e mëngjesit po i mbajmë në Gërmi, ndërsa në mbrëmje po i mbajmë në pallat të sportit.

Image

Kampin po e udhëheq trajneri Mustafë Syla, ish kampion bote dhe Ferat Ramadani”, njofton Federata e Mundjes së Kosovës.

Alsat