Connect with us

Business

Më shumë para për vitin 2021 për politikat reformuese – ALSAT-M

Published

on


I pyetur cilët sektorë do marrin më shumë para me buxhetin e vitit 2021, ministri i financave, Fatmir Besimi në emisionin e sotëm “Magazina Ekonomike” në ALsat M tha:

“Unë mund t’i përcaktoj ato kështu, sipas politikave: politikat e zhvillimit ekonomik, politikat e reformës dhe politikat për qëndrueshmërinë dhe stabilitetin e rritjes ekonomike,” tha Besimi, duke shtuar se sektori i drejtësisë është ndër ata që përmenden si pjesë e politikave të reformës.”

Alsat