Connect with us

Business

MBPZHR nënshkruan kontratat e para të përfituesve të Programit për Zhvillim Rural

Published

on

Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) do të organizojë sot ceremoninë e nënshkrimit të kontratave të para të përfituesve të Programit për Zhvillim Rural 2020-21.

Prezent gjatë ceremonisë së nënshkrimit do të jetë edhe Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti.

Pas ceremonisë, është planifikuar konferencë e përbashkët për shtyp e Kryeministrit Hoti dhe Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa.

Konferenca do të mbahet në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë, ora 10:30.

Alsat