Connect with us

Shendetsi

Ky vit ka qenë i vështirë, por jo për ata që janë paguar me shumë zero prapa

Published

on

2020 mund të ketë qenë një nga vitet më të vështira për shumë shtete e familje, nisur nga pandemia Covid-19, por jo për yjet botëror të botës së sportit dhe artit. Edhe këtë vit ata kanë arkëtuar në llogaritë e tyre shuma marramendëse, duke shtuar edhe më shumë zerot.

– Advertisment –

Sipas “Forbes”, ky vit mban emrin e Kylie Jenner, të ilën e rendit të parën me 590 milion dollarë fitime, falë linjës së saj kozmetike. Nga shitja e 51% të aksioneve të kompanisë së saj ‘Kylie Cosmetics tek Coty’.

Rastësisht, kunati i 23-vjeçares, Kanye West, renditet i dyti me 170 milion dollarë. Këtë gjë ai duhet t’ia atribuojë partneritetit të tij me Adidas. Pa lënë pas edhe fitimet në muzikë e biznese të tjera.

Nuk mungojnë as sportistë e ndryshëm, si: Roger Federer, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar dhe LeBron James.

Më poshtë janë 25 personat që kanë fituar më shumë para këtë vit:

Taylor Swift, 30th Birthday, Jingle Ball

 1. Taylor Swift $63.5 million
 2. Kevin Durant $63.9 million
 3. Ed Sheeran $64 million
 4. Dr. Phil McGraw $65.5 million
 5. The Chainsmokers $68 million
 6. The Jonas Brothers $68.5 million
 7. Gordon Ramsay $70 million
 8. Ryan Reynolds $71.5 million
 9. Ariana Grande $72 million
 10. Stephen Curry $74.5 million
 11. James Patterson $80 million
 12. Elton John $81 million
 13. Bill Simmons $82.5 million
 14. Ellen DeGeneres $84 million
 15. Rush Limbaugh $85 million
 16. Dwayne “The Rock” Johnson $87.5 million
 17. LeBron James $88.2 million
 18. Howard Stern $90 million
 19. Neymar $95.5 million
 20. Tyler Perry $97 million
 21. Lionel Messi $104 million
 22. Cristiano Ronaldo $105 million
 23. Roger Federer $106.3 million
 24. Kanye West $170 million
 25. Kylie Jenner $590 million