Connect with us

Tech

Viber vjen me një opsion të ri fantastik

Published

on

Viberi, aplikacioni i mirënjohur, kohët e fundit mori mundësinë për t’iu përgjigjur mesazheve të dërguara të ngjashme me ato të përdorura nga Messenger dhe iMessage, shkruan Viber në faqen e saj në Twitter.Viber ka një opsion të ri.

Pas përditësimit të fundit, përdoruesit do të mund të dërgojnë reagime duke shtypur gjatë mbi mesazhin brenda bisedës. Ka një shumëllojshmëri emoji-sh të përshtatshme për të zgjedhur, dhe e gjithë puna funksionon në mënyrë të ngjashme me Facebook Messenger./kallxo.com