Connect with us

Sport

Vetëbesimi në karate!  – Bota Sot

Published

on


Në karate ushtrohen ushtrime të matura me kujdes dhe vëmendje,dhe qëllimi nuk është dhuna, përkundrazi është vetëkontrolli, kështu që kur fëmijët stërviten, ata mësojnë të kontrollojnë agresivitetin,……

Alsat