Connect with us

Tech

TE PREMTET ME TEKNOLOGJINË DELL

Published

on

Në këtë moment, tashmë është e qartë për të gjithë se digjitalizimi i përshpejtuar është përhapur në të gjithë sektorët e biznesit. Për këtë arsye, Dell Technologies po vazhdon një seri leksionesh falas në internet, ku çdo të Premte do të trajtohen dhe mbulohen tema për zgjidhjet e përparuara të infrastrukturës.

Nga zgjidhjet e Storage dhe Server deri te vendosja e të dhënave Cloud dhe Big si dhe transformimi i vendeve të punës dhe proceseve, ekspertët e Dell Technologies do të jenë në dispozicion në internet çdo të Premte nga ora 10:00 deri në 11:00.

Ashtu si muajin e kaluar, këtë muaj Dell Technologies ka përgatitur tre leksione plotësisht falas.

Të Premten e parë, 9 Tetor, do të keni një leksion me titull: Praktikat më të mira për mjedisin e Mbrojtjes së të Dhënave VMware, që ka të bëjë me sigurinë e të dhënave dhe aplikacioneve në proceset që ndodhin në pajisjet virtuale VMware.
Pastaj do ketë pushim për një javë, dhe menjëherë të Premten e ardhshme, 23 Tetor ne prezantojmë një leksion ekskluziv të titulluar: Dell Technologies përparësi për SAP – Arritja e Ndërmarrjes Inteligjente që do të prekë procesin e plotë të SAP dhe inovacionet më të fundit në implementimet e SAP, që zvogëlojnë rrezikun, koston dhe kompleksitetin e performancës. Të premten e radhës, në fund të muajit, vjen një leksion që me siguri do ti interesojë të gjithëve atyre që ende kërkojnë zgjidhjet më të mira për produktivitetin maksimal të biznesit. Ne ofrojmë gjithçka, nga procesi i marketingut deri në portofolin e plotë të Dell Technologies në një leksion me titull: Transformimi i fuqisë punëtore me produktet e klientit Dell. Gjeni nga katër lektorë kryesorë se cilat janë zgjidhjet më të mira për biznesin tuaj dhe shndërrimin në një “vend pune digjital”.
Bashkohuni me ne dhe regjistrohuni për leksione online sot.
Ne ritheksojmë që regjistrimi dhe pjesëmarrja janë plotësisht falas.
Shihemi te premten!

Seancat e Tetorit 2020:
9/10/2020 @ 10am CET
Praktikat më të mira për mjedisin VMware Mbrojtja e të dhënave
Primoz Golob, Inxhinier i Sistemeve Këshilluese të territorit Adriatik dhe Bullgari, Dell Technologies

Sot, shumica e ngarkesave të punës funksionojnë në makinat virtuale VMware (VM). Mbrojtja e këtyre mjediseve mund të ndërlikohet pasi sasia e të dhënave, aplikacioneve dhe VM vazhdon të rritet. Dell EMC ofron zgjidhje për klientët me pikat më të thella të integrimit për të përshpejtuar transformimin e IT dhe për të mundësuar mbrojtjen e të dhënave për mjediset VMware që janë të lehta, të sigurta dhe me kosto efektive.

Regjistrohuni këtu!

23/10/2020 @ 10am CET
Përparësia e Dell Technologies për SAP – Arritja e Ndërmarrjes Inteligjente

Damir Culig, Konsulent i Teknologjisë ISG, Dell Technologies

Dell Technologies ka një mision të thjeshtë: të ndihmojë bizneset të transformohen – dhe për ne kjo do të thotë të zhvillosh teknologji që drejton përparimin njerëzor dhe krijon inovacionin. Kur bëhet fjalë për SAP, ne po ofrojmë zgjidhje për klientët tanë, nga një skaj në tjetrin në një valë – pavarësisht se ku ndodhen në udhëtimin e tyre SAP; duke ofruar portofolin e infrastrukturës më gjithëpërfshirëse dhe performuese të industrisë. Në këtë prezantim zbuloni më shumë se si Dell mund t’i ndihmojë bizneset të ndjekin shpejt implementimet e tyre SAP – duke ulur rrezikun, koston dhe kompleksitetin

Regjistrohuni këtu!

30/10/2020 @ 10am CET
Transformimi i fuqisë punëtore me produktet e klientit Dell
Christina Renieri, Sr Këshilltar i marketingut Zgjidhja e klientit SEE, Dell Technologies
Pamina Karvela, Specialiste e Produkteve CSG | Greqia, Qipro, Malta, Dell Technologies
Jelena Perko, Specialiste e Shitjes së Zgjidhjeve të Klientit, West Adria, Dell Technologies
Milos Loncar, Specialist i Produkteve për Zgjidhje Klienti SEE, Dell Technologies

Bashkohuni me ne dhe mësoni se si mund ta transformoni biznesin tuaj dhe vazhdoni me këtë kohë sfiduese duke përdorur portofolin tonë të Klientit. Ndërtoni një vend pune dixhital që sjell si ambientin ashtu edhe mjetet që fuqia juaj e punës ka nevojë dhe dëshiron. Rritni produktivitetin individual, forconi bashkëpunimin dhe rrisni shkathtësinë digjitale nëpër departamente, të gjitha duke tërhequr dhe mbajtur talentin më të mirë për të çuar përpara kompaninë tuaj.

Regjistrohuni këtu!