Connect with us

Shendetsi

Të festojmë me përgjegjësi, të respektojmë masat antiKovid

Published

on

Festoni me përgjegjësi, mbani maskë, mos u gruponi, por shënoni në mënyrë modeste, është porosia të cilën ditëve por edhe javëve të fundit, vazhdimisht e dërgojnë autoritetet shëndetësore dhe kreu shtetëror. Ata bëjnë thirrje që maksimalisht t’i respektojmë masat për mbrojtje dhe me sjelljen tonë t’i mbështesim ata të cilët janë në vijën e parë të luftës kundër virusit korona – mjekët, punonjësit mjekësorë, armata, policia dhe shërbimet inspektuese.

– Advertisment –