Connect with us

Business

“Setec” sallon për shitje në City Mall – ALSAT-M

Published

on


Kompania “Setek” promovoi investimin e ri. Në City Mall, kjo kompani, e cila është ndër liderët në tregtinë e mallrave teknike, hapi një qendër të re shitjesh. Televizorë, teknikë të bardhë, pajisje shtëpiake dhe shumë produkte tjera për shtëpinë dhe biznesin janë në dispozicion të qytetarëve me çmime të reduktuara. Setek në tregun vendor operon që nga viti 1993.

“Me rastin e hapjes së Premium sallonit “Setek”, ofrojmë edhe premium ulje, kështu që ju ftoj që nga 10 deri më 13 shtator ta vizitoni “Setekun”, që të bindeni nga ofertat e mira dhe ekskluzive”, deklaroi Dejan Kimovski, drejtor i “Setek”.

Alsat