Connect with us

Business

Reformat në sistemin e pensioneve do të ndikojnë në deficit buxhetor – ALSAT-M

Published

on


Reformat në sistemin e pensioneve do të ndikojnë në deficitin buxhetor, thotë Blagica Petrevska nga “Finance Think”. Në paraqitjen e saj të sotme në “Magazina Ekonomike” në Alsat, ajo bën thirrje për analizë të mirë të çfarëdo reforme.

“Apelojmë që para se të bëhet ndonjë hap, reforma duhet të mendohet mirë dhe të llogariten efektet. Jo vetëm për këtë dhe vitin e ardhshëm, por edhe për periudhë më të gjatë”, tha Petrevski.

Alsat