Connect with us

Business

Pritet rregullimi i tregut të kriptovalutave në Kosovë

Published

on


Qarkullimi i dyshimtë i parave dhe shfrytëzimi ilegal i rrymës në veri janë dy prej arsyeve që Kosova mund të bëhet me ligj për kriptovalutat. Kjo nismë është ende në fazën fillestare. Komisioni parlamentar për Ekonomi ka iniciuar……

Alsat