Connect with us

Business

Point Retail Park feston 2 vjetorin e tij!

Published

on

Parku i parë për shitje me pakicë – Point Retail Park feston 2 vjetorin e ekzistencës së tij dhe do për këtë rast do të shënojë një seri aktivitetesh. Qendra tregtare ka shpallur një festival tre-ditor të blerjeve nga 16 deri në 18 Korrik, ku të gjithë adhuruesit e blerjeve do të jenë në gjendje të përfitojnë nga uljet e mëdha dhe të blejnë në dyqanet e markave të tyre të preferuara me çmime më të ulëta. Përveç zbritjeve, programi i organizuar me rastin e 2 vjetorit përfshin aktivitete argëtuese për të vegjlit me superheronjë dhe bende muzikore për të rritur. Që prej hapjes së dyerve të saj 2 vjet më parë, kjo qendër tregtare ka bërë një revolucion të vërtetë në fushën e blerjes me konceptin “Pazar i qetë”, i cili ofron parkim falas, qasje të lehtë, një ofertë të shkëlqyeshme nga markat e konsumit, si dhe një ofertë gastronomike që e bën qendrën tregtare konkurruese dhe pikë të atraktive për konsumatorët nga vendi dhe jashtë saj. Point Retail Park do të festojë këtë përvjetor nën moton “PARË”, duke filluar nga “Parku i parë me shitje pakicë në ajër të hapur” dhe në përvjetorin e dytë do të kurorëzohet me:

– Qendra e parë tregtare që këtë verë do të instalojë një termocentral fotovoltik që do të sigurojë mbi 30% të nevojave për energji elektrike të ndërtesës nga burimet e veta të ripërtëritshme të energjisë, gjë që do ta bëjë atë qendrën tregtare më të avancuar me mjedisin në vendin e vet;
– Qendra e parë tregtare që ka një pamje të plotë virtuale të Google;
– Qendra e parë tregtare që do të ofrojë 10 bursa për studentët më të mirë të mjekësisë, ekonomisë dhe drejtimeve IT për vitin akademik 2021/2022.

Point Retail Park tenton të vazhdojë këtë histori suksesi duke u përhapur në më shumë qytete.

Alsat