Connect with us

Entertainment

Partneri ju kontrollon fshehurazi celularin? Ai vuan nga këto 6 probleme psikologjike!

Published

on

Studimet tregojnë se 34% e grave dhe 62% e burrave bien pre e dëshirës për të kontrolluar telefonin e partnerit të tyre. Dhe arsyeja për këtë gjest nuk është vetëm xhelozia. Rezulton se mund të ketë disa motive më të thella psikologjike që mund të shtyjnë gjysmën tuaj më të mirë në kontrollimin e mesazheve dhe të dhënave të tjera personale në telefonin tuaj. Këtu janë gjashtë prej tyre …

– Advertisements –

Partneri juaj ka vetëvlerësim të ulët

Në shumicën e rasteve, kur dikush shikon mesazhet në celularin tuaj, kjo vjen nga fakti se ai / ajo nuk ndihet aq i vlefshëm për ju, kështu që ndihen të padobishëm në marrëdhëniet që keni ndërtuar së bashku. Edhe në një lidhje të qëndrueshme, afatgjatë, këta njerëz besojnë se partneri i tyre meriton dikë më mirë dhe prandaj mund të tërhiqet lehtësisht nga një person tjetër, kështu që ata duan siguri që partnerët e tyre nuk po i tradhtojnë.

Partneri juaj po mendon t’ju ​​tradhtojë

Një kuriozitet jo i shëndetshëm për jetën tuaj personale mund të jetë vërtet një shenjë paralajmëruese për ju pasi mund të jetë një parashikim i mendimeve të thella të partnerit tuaj. Me fjalë të tjera, nëse një person dyshon se diçka e papërshtatshme do të ndodhë ose po ndodh tashmë, ai person mund të jetë ai që në të vërtetë po bën këto veprime të papërshtatshme.

Partneri juaj ka çështje besimi

Besimi është themeli i një marrëdhënie të shëndetshme. Por nëse partneri juaj mendon se po i gënjeni, ka shumë të ngjarë që ata të kenë gënjyer ose mashtruar në të kaluarën. Pas një eksperience të keqe, një person zakonisht bëhet tepër i ndjeshëm dhe çdo gjest apo fjalë e thënë nga ju mund të ngrejë alarmin në mendjen e tij.

Partneri juaj nuk është në gjendje të vendosë kufij të shëndetshëm

Në çdo marrëdhënie, duhet të ketë kufij, dhe thyerja e tyre nuk është kurrë normale. Partneri juaj duhet ta kuptojë këtë. Pra, nëse e keni të qartë që respektoni hapësirën tuaj personale dhe nuk lejoni askënd ta pushtojë atë, partneri juaj duhet të pranojë nevojën tuaj për intimitet dhe më shumë.

Partneri juaj ka nevojë për vëmendje

Uluni ulur dhe përpiquni të mbani mend se sa shpesh keni biseduar me partnerin tuaj gjatë muajit të fundit. A keni komunikuar siç bëni zakonisht apo ka pasur një rënie të ndjeshme të sasisë së kohës që keni kaluar së bashku? Nëse nuk keni pasur një bisedë të mirë për një kohë të gjatë, thjesht keni gjetur arsyen për sjelljen e çuditshme të partnerit tuaj.

Partneri juaj nuk është i gatshëm për një lidhje serioze

Nëse partneri juaj preferon të kontrollojë telefonin tuaj pas shpinës në vend që të flasë me ju, kjo mund të jetë një shenjë që ai ose ajo thjesht nuk është i gatshëm për një marrëdhënie serioze. Këta lloj individësh mund ta shpjegojnë sjelljen e tyre në këtë mënyrë, ata thjesht duan të dinë kush ju thirri, kështu që ata nuk e bëjnë atë nga xhelozia. Por, kjo është një shenjë tjetër e papjekurisë, e cila tregon se ai / ajo nuk është i gatshëm për një hap tjetër në marrëdhënien me ju!