Connect with us

Maqedoni

Ndryshimet e Rregullores për punën e Kuvendit, para Komisionit për çështje të mandatit dhe imunitetit – Alsat

Published

on

Propozimi i kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi për plotësim të Rregullores për punë të Kuvendit sot është në rend dite të Komisionit për çështje të rregullores mandatit dhe imunitetit.
Komisioni në fjalë është caktuar për në ora 13:00.

Propozimi për plotësimin e Rregullores për punë të Kuvendit duhet t’ju mundësoj deputetëve të cilët janë në izolim për shkak të testit pozitiv ndaj Kovid-19 apo për shkak të kontaktit me person të infektuar nga Kovid-19, të mund të kyçen në punimet e Kuvendit online.