Connect with us

Shendetsi

MPB: 538 sanksione për mos mbajtjen e maskës

Published

on

Gjatë 24 orëve të fundit (29 / 30.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, janë regjistruar 538 kundërvajtje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për dhe të cilat kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.