Connect with us

Sport

Mendimi pozitiv në karate! – Bota Sot

Published

on

Disa porosi të mendimit pozitiv që duhet përcjellur tek studentët e karatesë: – Bëhuni aq i fortë sa asgjë nuk mund t’ju prishë qetësinë shpirtërore.

– Flisni për shëndetin, lumturinë dhe prosperitetin me të gjithë ata që i takoni

– Shikoni anën me diell të gjithçkaje dhe bëjeni të mundur lumturinë tuaj.

– Mësoni nga gabimet e së kaluarës dhe vazhdoni me arritjet më të mëdha në të ardhmen.

– Kushtojini shumë më shumë kohë përmirësimit të vetes tuaj, aq sa nuk do të keni kohë të kritikoni të tjerët.
Prandaj:
– bëhuni i qëndrueshëm për shqetësimin, 
– shumë më fisnik për zemërimin,
– shumë i fortë për frikën dhe 
– të gatshëm për sfidat e jetës.
Autori është trajner i klubi të karatesë Kastrioti nga Ferizaj.

Alsat