Connect with us

Entertainment

Makina që ecën edhe në ujë

Published

on

3 miq egjiptianë dizenjuan dhe vunë në punë një makinë, që mund ta drejtosh edhe në ujë dhe nga sot është zyrtarisht në shitje. Makina është prodhuar në fabrikat në Egjipt, me të gjitha materialet vendase, ndërsa motori i tyre është prodhuar në Japoni.

Deri më tani, janë prodhuar gjithsej 12 makina të këtij lloji, në ngjyra të ndryshme dhe janë në shitje me çmim nga 19 000-44 800 dollarë.