Connect with us

Business

Lirime për të gjitha produktet në shitoret DM – ALSAT-M

Published

on


-15% LIRIM ABSOLUTISHT NË GJITHCKA… EDHE TEK CMIMET E ULURA TË PRODHIMEVE!
NË TË GJITHA SHITORET dm

NGA 10 DERI MË 13.09.2020

Kur bëhet fjalë për përgjigje të suksesshme të nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve- dm shitoret pa dyshim i kanë vendosur standardet e suksesit!
Edhe përskaj shumë lirimeve dhe aksioneve që kanë qenë der më tani, lirim deri në – 50 % në disa parfume, prodhime për kujdes të fytyrës dhe zbukurim që do të zgjase deri me 30.09.2020, ata vendosën që të na dhurojnë edhe një ofertë të levërdishme: –-15% LIRIM ABSOLUTISHT NËGJITHCKA. Lirimi do të vleje në TË GJITHA shitoret, 4 ditë të plota (10.09-13.09.2020) dhe do të ju kalkulohet në arkë! Dhe më e rëndësishmja mbi të gjitha është ajo se LIRIMI VLEN EDHE PËR CMIMET TASHMË TË LIRUARA PËR MËSHUMË PRODUKTE!

Të mos harrojmë se në raftet e tyre mund që të gjejmë produkte për gjithcka që na duhet, ofertë e pasur prej më shumë se 14.500 produkteve për kujdes dhe bukuri, për kujdesin e burrave dhe foshnjeve, për higjienë në shtëpi, si dhe për kujdes për rroba, kozmetikë natyrore, ushqim organik dhe plotësime në ushqim… Kjo është një arsye plus se pse blerja në këto shitore është një përvojë unikate!

Juve ju ngel vetëm zgjedhja e produkteve të nevojshme dhe të drejtoheni deri në shitoren më të afërt ku do ta shfrytëzoni lirimin shtesë nga -15 % në ABSOLUTISHT GJITHCKA dhe të kurseni gjatë blerjes tuaj! E thjeshtë, apo jo?

Alsat

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Business

Bie përqindja e turistëve për muajin shkurt

Published

on

Numri i turistëve për muajin shkuar ka shënuar rënie prej 41.7 për qind, ndërsa numri i qëndrimeve në hotele ka rënë me 36.8 për qind, krahasuar me të njëjtin muaj gjatë vitit të kaluar. Sipas të dhënave nga Enti Shtetëror i Statistikave, në shkurt vendi ka regjistruar 27,569 turistë ndërsa janë realizuar 60,013 akomodime.

 

Alsat

Continue Reading

Business

Bie çmimi i benzinë, çmimi i dizelit mbetet i pandryshuar

Published

on

Çmimi i benzinës nga mesnata do të lirohet për gjysmë denari, ndërsa çmimi i dizelit mbetet i pandryshuar, vendosi Komisioni Rregullator i Energjetikës.

Sipas vendimit të fundit të KRRE-së, çmimet e derivateve për litër do të jenë:

EUROPUSPER BS-95 do të shitet për 67,00 denar për litër.

EUROSUPER BS-98 do të shitet për 69,00 denarë për litër.

EURODISEL do të shitet për 58 denarë për litër.

 

Alsat

Continue Reading

Business

Gjatë marsit u rritën çmimet e konsumit, ranë vetëm çmimet e perimeve

Published

on

Për 0,4% janë rritur çmimet e konsumit gjatë muajit mars 2021 në krahasim me muajin shkurt të po të njëjtit vit.

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka bërë të ditur se gjatë marsit të këtij viti janë rritur çmimet e këtyre produkteve: vajra dhe yndyra me 2.8%, pemë me 3.8%, pije alkoolike me 1.6%, këpucë me 3.1%, karburante dhe lubrifikantë për pajisjet e transportit personal me 4.7%.

Ndërsa, rënie e çmimeve gjatë marsit është vërejtur vetëm tek perimet me 1.5%.

Sipas, ASHK-së, norma vjetore e inflacionit, e matur në muajin mars 2021, me muajin mars 2020, ishte 1.2%.

Ndërkohë për 1.2% janë rritur çmimet e konsumit në janar të këtij viti, në krahasim me të njëjtin muaj të vitit 2020.

Alsat

Continue Reading

Trending