Connect with us

Shendetsi

Lansohet Klinika e Telepsikiatrisë – diskutoni përmes internetit problemet me doktorët e njohur!

Published

on

Në Kuadër të Klinikës Digjitale është lansuar edhe Klinika e Telepsikiatrisë, e cila është një ambient i sigurt për trajtimin e shqetësimeve të shëndetit mendor!

Me ndihmën e kësaj klinike, kujdesi shëndetësor vazhdon të përmirësohet!

Asgjë nuk është si më parë! Tani, pacientët mund të shërbehen më shpejt, më lehtë dhe kanë qasje tek psikoterapeuti kur kanë nevojë më së shumti. Pacientët kanë mundësi të bisedojnë lirshëm me psikoterapeutin, pa pengesa dhe pa ndërhyrje nga të tjerët!

Kanë mundësi të bisedojnë për të gjitha vështirësitë, stresin kronik, ankthin, obsesionin, çregullimet e gjumit, depresionin, mungesën e koncentrimit dhe problemet e memorjes (mbamendjes)!

Në privatësi të plotë, ju mund të bisedoni edhe për çrregullimet në të ushqyer, problemet bashkëshortore apo shqetësimet mbi zhvillimin apo sjelljen e fëmijës suaj.

Për shëndetin dhe trajtimin tuaj do kujdesen psikoterapeutët e dalluar nga Gjermania dhe Anglia.

Klinika e Telepsikiatrisë – privatësi, siguri dhe kujdes i shtuar!