Connect with us

Maqedoni

Kuvend, nuk miratohet vazhdimi i “krizës” – Alsat

Published

on

Kuvendi në rend dite ka vendosur vazhdimin e gjendjes së krizës deri në muajin qershor. Pas votimit të rendit ditës, opozita ka lëshuar sallën plenare pas çka është pamundësuar miratimin e pikës së parë e cila vijë si kërkesë e Qeverisë e propozuar nga Shtabi Krizës. Opozita arsye për të lëshuar sallën e kishte mospajtimin me rendin e ditës dhe një pjesë të ligjeve të cilat sipas tyre janë me procedurë të shpejtë si pasojë e interesave të pushtetit. Gjendja e krizës mbaron më 19 dhjetor.

 

 

 

The post Kuvend, nuk miratohet vazhdimi i “krizës” appeared first on Alsat.