Connect with us

Sport

Kush do të jetë presidenti i ri i Barcelonës

Published

on

Motoja Barcelona ‘Më shumë se një klub’ tregon se katalunasit nuk janë thjeshtë një klub futbolli.Është e dukshme që klubi katalunas zë një vend të veçantë në zemrat e komunitetit dhe është diçka historike, që e dallon nga klubet e tjera në La Liga.Zgjedhjet e reja presidenciale te Bracelona do të zhvillohen më 20 dhe 21 mars, të cilat ishin parashikuar të zhvilloheshin në qershor të vitit 2021.Me mandatin e fituar, një kandidatit që zgjidhet i lejohet që të drejtojë klubin deri në gjashtë vite. Kjo nënkupton që zgjedhjet presidenciale në klub mbahen çdo gjashtë vite.

Alsat