Connect with us

Shendetsi

KSHZ: Deri në ora 11:00 jehona e votuesve në Shtip është 8,52 për qind, në Pllasnicë 13,2

Published

on

Në zgjedhjet e parakohshme lokale që po mbahen sot, në Komunën e Shtipit deri në orën 11:00 kanë votuar 3561 persona, ose 8,52 për qind, ndërsa në Pllasnicë kanë votuar 650 persona, ose 13,2 për qind, njofton Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ).

Në lidhje me: Banorët e Shtipit dhe Pllasnicës sot votojnë për kryetar komune

KSHZ thekson se informacionet në lidhje me pjesëmarrjen, si dhe rezultatet drejtpërdrejt pas votimit mund të monitorohen në uebfaqen www.lokalni2020.sec.mk.