Connect with us

Entertainment

Krijuesi i faqeve në Filipine e emëron djalin e tij HTML për nder të profesionit të tij

Published

on

 

Një postim në Facebook që njofton lindjen e një të porsalinduri në Filipine është bërë viral për shkak të emrit unik të fëmijës.

Hyperext Mark-up Language Rayo Pascual – ose HTML shkurtesë e emrit – u prezantua në botë përmes një postimi në Facebook nga tezja e tij të Enjten e kaluar.

Babai i fëmijës Mac Pascual, një zhvillues uebi, mendohet të jetë përgjegjës për zgjedhjen e emrit të pazakontë si një haraç për profesionin e tij. Ai i tha se emra të pazakontë drejtohen në familjen e tij, duke shpjeguar se emri i tij i shkurtër është Macaroni 85.

Ai tha se një nga emrat zyrtarë të motrave të tij ishte Spageti 88 dhe pretendoi se dy fëmijët e saj quhen Cheese Pimiento dhe Djathë Parmesan, megjithëse shkojnë shkurtimisht nga Chippy dhe Peewee.

Nëna e tij, Salie Rayo Pascual, i tha faqes në internet se ajo është e kënaqur për të mirëpritur fëmijën e saj dhe tha të afërmit ishin të kënaqur me zgjedhjen e emrit.

Halla e HTML, Sinqerisht Pascual – emri i plotë Sinqerisht Juaj Pascual – ndau një përmbledhje të shtimit më të ri të familjes së saj në Facebook, duke shkruar: ‘Mirësevini HTML në këtë botë’. Postimi është shpërndarë më shumë se 8,978 herë dhe ka frymëzuar shaka të shumta nga përdoruesit e mediave sociale.