Connect with us

Sport

Kosova rinis lojërat me dorë. Shqipëria, e vetmja në Europë që nuk merr asnjë vendim – Bota Sot

Published

on

Kosova rinis lojërat me dorë. Shqipëria, e vetmja në Europë që nuk merr asnjë vendim!

Siç dihet, pandemia globale e Koronavirusit gjunjëzoi gjithë botën e kësaj nuk i shpëtoi as sistemi sportiv.

Kampionate dhe aktivitete të ndryshme u shtynë apo u anuluan, por muajt e fundit të gjitha shtetet gradualisht nisën të rikthehen disi në normalitet.I vetmi vend që aktualisht nuk e ka dhënë ende lejen për zhvillimin e aktiviteteve sportive në salla të mbyllura është Shqipëria.

Edhe qeveria e Kosovës njoftoi se do të rinisin lojërat me dorë, shkruan panoramasport në Tiranë.

Alsat