Connect with us

Shendetsi

Klinika Digjitale ofron pajisjen më të re në botë për monitorimin 24-orësh të zemrës

Published

on

Në Klinikën Digjitale, ofrohet pajisja më e re në botë për monitorimin e zemrës!

Monitoroni zemrën tuaj 24 orë pa ndërprerë, në shtëpi, në shëtitje apo gjatë aktivitetit fizik!

CORTRIUM – pajisje luksoze, e lehtë, pa tela dhe fasha, rezistente ndaj djersës, e përpiktë në analizë, e përshtatshme për ju!

Klinika Digjitale ju siguron analizën, interpretimin dhe inçizimin me EKG gjatë 24 orëve!

Për çdo informatë, kontaktoni Klinikën Digjitale në:

E-mail: info@klinikadigjitale.net
Nr.tel: +383 49 601 109
Website: www.klinikadigjitale.net
Facebook: Klinika Digjitale