Connect with us

Shendetsi

Klinika Digjitale lanson programin për Trajtim Mjekësor Jashtë Vendit

Published

on

Pacientë të dashur, tani ju përmes Klinikës Digjitale do të keni mundësinë të kërkoni mjekim për sëmundjen tuaj edhe me metodat më të reja diagnostike, terapeutike dhe kirurgjike të njohura sot në botë!

Nëse sëmundja juaj është e rrallë dhe mjekimi nuk ofrohet në vendin tuaj, atëherë ju mund të zgjedhni ofertën më të përshtatshme dhe kërkoni mjekim tek mjekët dhe spitalet e njohura në Gjermani, Zvicër, Austri, Idtali, Angli, Turqi, Greqi, Bullgari, shtetet tjera të Bashkimit Evropian, si dhe qendrat spitalore më të njohura në Amerikë.

Si të veproni nëse jeni diagnostikuar me një sëmundje të rrallë dhe kërkoni trajtim jashtë vendit?

Fillimisht ju duhet të aplikoni në linkun: https://www.klinikadigjitale.net/trajtimi-jashte-vendit/

Pastaj, Bordi profesional i Klinikës Digjitale do shqyrtojë aplikimin tuaj dhe do ju informoj për të gjitha mundësitë e mjekimit jashtë vendit!

Klinika Digjitale ofron trajtimin e të gjitha sëmundjeve të rralla, përfshirë edhe:

– Të gjitha rastet onkologjike, për fëmijë dhe të rritur
– Radiokirurgjinë dhe Radioterapinë me Cyberknife M6
– Transplantimin e Palcës Kockore
– Transplantimin e veshkave dhe të organeve tjera
– Skanimin me PET-CT
– Laboratorin embriologjik
– Trajtimin subspecialistik Neurokirurgjikë, Obstetrikë & Gjinekologjikë, Urologjik, Ortopedik
– Intervenimet kardiokirurgjke, operacionet më të komplikuara të zemrës për fëmijë dhe të rritur

Klinika Digjitale – Cilësi, Përsosmëri, Besueshmëri!