Connect with us

Shendetsi

Klinika Digjitale ju mundëson të konsultoheni online me kirurgun e njohur shqiptar për sëmundje të zemrës

Published

on

Klinika Digjitale i mundëson Dr. Kristo Papës, mjekut të njohur nga Anglia, t’u shërbejë pacientëve në vendlindje dhe ta plotësojë mungesën e krijuar pas largimit të tij nga atdheu.

Dr. Kristo Papa jeton dhe vepron në Londër, Angli.

Duke iu falënderuar Klinikës Digjitale, ai ka mundësi të shërbej pacientët edhe në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe diasporën kudo në botë.

Dr. Kristo është ndër kirurgët e njohur kardiotorakal evropian dhe punon në Royal Brompton Hospital, ku i trajton sëmundjet e zemrës, mushkërive dhe gjoksit në përgjithësi.

Për tu konsultuar me Dr. Kristo Papa, klikoni linkun https://www.klinikadigjitale.net/profile/dr-kristo-papa/ dhe tregoni Dr. Kristos çdo gjë për sëmundjen tuaj. Ai do t’ju dëgjojë me kujdes dhe do t’ju sugjerojë terapinë dhe tretmanin më të mirë për sëmundjen tuaj!

Klinika Digjitale vazhdon të lehtësojë qasjen edhe tek mjekët më të njohur evropianë dhe botërorë!