Connect with us

Entertainment

Kjo është një rrugë e bukur dhe e respektuar dhe tani duket si Bejrut, për shkak veturës tuaj të parkuar gabimisht!

Published

on

Një banor i snobit la një shënim në xhamin e një Škoda të parkuar në rrugën e tyre, duke i thënë pronarit se ajo po e bënte zonën ‘të dukej si Bejrut’. Julia Laursen, 57 vjeç, u trondit kur lexoi mesazhin në hatchback-un e saj. Shënimi nga Management The Littlestairs Road Management ’thoshte:‘ Shpresoj se nuk të shqetëson, por a nuk do ta parkonit me mirësi automjetin tuaj në këtë rrugë ju lutem? ‘Kjo është një rrugë e bukur dhe e respektuar dhe tani duket si Bejrut.

– Advertisements –

‘Ne nuk drejtojmë automjete të tilla, kështu që ndoshta ju mund ta parkoni në të ardhmen diku në një vend më të përshtatshëm. Ashtu si një grumbull mbeturinash! Faleminderit. ’Makinat e tjera në majën e detit – dy minuta nga plazhi në Shanklin, Isle of Wight, dhe ku shtëpitë me shtatë shtretër arrijnë deri në 720,000 £ – përfshijnë BMW dhe Range Rovers. Pronaro i veturës që kishte parkuar gabim thotë: ‘Isha shumë i tronditur kur e pashë letrën e shkruar në veturën time. Dua të them, kush e shkruan atë? Dhe gramatika ishte gjithashtu keq fare.

Shpresoj të mos e kesh mendjen, por me mirësi nuk do ta parkonit automjetin tuaj në këtë rrugë ju lutem? Kjo është një rrugë e bukur e respektueshme dhe tani duket si Bejrut. Ne nuk drejtojmë automjete të tilla, kështu që ndoshta ju mund ta parkoni në të ardhmen diku më të përshtatshëm. Ashtu si kosh plehrash! Faleminderit Julia Laursen Julia Laursen / SWNS

‘Nuk është kaq qesharake saqë ata menduan se Shkoda ime e vogël nuk ishte e respektueshme. Unë mendoj se ata duhet të shohin se çfarë është një makinë me të vërtetë e tmerrshme. ‘Shënimi thjesht bëhej gjithnjë e më qesharak sa më shumë që e shikoja.’ Makinat Çeke dikur ishin shaka mbi cilësi të dobët, të tilla si çfarë quani Škoda? Një kalim Por VW e bleu firmën në 1994 dhe tani ajo ka një reputacion të lakmueshëm.